рада, що ви завітали

! Сьогодні

понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Бібліопані-2016

Сьогодні, коли бібліотеки стрімко змінюються, стають сучасними закладами для навчання, спілкування, творчого розвитку людей, надзвичайно актуальним є питання привернення уваги громади до цих позитивних змін. Коростишівська центральна районна бібліотека поставила за мету виявлення в бібліотечному середовищі талановитих, креативних і професійно підготовлених фахівців, які вже сьогодні впливають на інноваційний розвиток бібліотек, престижу бібліотечної  професії і формування позитивного іміджу бібліотекаря.
   Саме тому цього року був оголошений конкурс «Бібліопані-2016» для бібліотекарів, організований у рамках підготовки до святкування Всеукраїнського дня бібліотек за підтримки  державної районної адміністрації та громадських організацій, який відбувся 14 вересня у   приміщенні районної бібліотеки. У конкурсі взяли участь  6 бібліотекарів району.  

      На протязі 2-х годин конкурсанти по черзі демонстрували не лише професійні якості, навички та вміння, а й вподобання, захоплення та хобі. Взагалі, весь конкурс був досить веселим, цікавим та змістовним. У ході конкурсної програми, яка складалася із  7 конкурсних завдань:
   «Візитка», де учасники за допомогою мультимедійних технологій представили свою бібліотеку, своє бачення бібліотеки 30-х років ХХІст.;  свою ерудицію, швидкість мислення  конкурсанти продемонстрували у конкурсі «Бліц-опитування»; конкурс «Мистецька майстерність» був найцікавішим, оскільки бібліотекарі розкривали свої приховані таланти, захоплення та вподобання (театралізовані постановки, музичні номера, художнє  читання) і засвідчив, що бібліотекарі не тільки майстри своєї справи, а й люди з різнобічними інтересами. Нерідко про бібліотекарів говорять: «Он и чтец и певец и на дуде игрец». Всі учасникі виступили достойно, нелегко прийшлося журі. Тож найкращим з кращих визнано:


«Бібілопані-2016» – Червінська Людмила Володимирівна (зав.бібліотекою с.Стрижівки)
«Леді Досконалість» - Макаренко Олена Володимирівна (бібліотекар  дитячої бібліотеки);
«Міс Ерудиція» - Зелінська Юля Дмитрівна (бібліотекар районної бібліотеки);
«Найяскравіший літературний образ» - Гуменюк Людмила Матвіївна (бібліотекар с.Слобідки);
«Міс  Інтелігентність» - Кукса Ольга Степанівна (бібліотекар с.Теснівки);


«Містер глядацьких симпатій» - Форманюк Ігор Євгенович (бібліотекар с.Садове).

1 коментар:

  1. Дякую організаторам конкурсу. Було весело , цікаво. Дякую своїм колегам, це наша спільна перемога, бо мені завжди було у кого вчитися і на кого рівнятися

    ВідповістиВидалити