рада, що ви завітали

! Сьогодні

понеділок, 17 грудня 2018 р.


Право – мистецтво добра і справедливості


У бібліотеках міста  проведено цикл заходів в рамках Всеукраїнського Тижня права 10-14 грудня 2018 року
Цьогоріч Тиждень права в бібліотеці розпочався 10 грудня презентацією книжкової виставки «Правове поле: запитання- відповідь», яка діє в залі абонементу публічної бібліотеки. Знання своїх прав та вміння ними користуватись є невід’ємною частиною якісного життя кожного українця.  Загальновідомо, що кожен член суспільства має права. Оскільки дитина є повноцінним членом суспільства, вона також має свої права. Інформацію про права дитини теж можна почерпнути з матеріалів, представлених на книжковій  виставці.
13 грудня 2018 року до дитячої бібліотеки  були  запрошені учні 4-го класу ЗОШ №3 на юридичну шпаргалку: Аз і Буки правої науки". Під час заходу діти взяли участь у казковій правознавчій вікторині і розглянули статті Конвенції про права дитини на прикладі ситуацій, у які потрапляють герої художніх творів.
                                      
 
14 грудня 2018 року працівники  бібліотеки для юнацтва провели юридичний аукціон: «В лабіринтах права» з учнями 7-го класу НВК ім.О.Ольжича. Бібліотекарі  ознайомили присутніх заходу  про Конвенцію ООН «Права дитини», історію створення Декларації прав людини., навели життєві приклади, проаналізували конкретні конфліктні ситуації та методи їх вирішення у правовому полі.
 
В цілому, всі заходи Тижня права спрямовані на підвищення рівня правової культури кожного члена суспільства.

Немає коментарів:

Дописати коментар