рада, що ви завітали

! Сьогодні

четвер, 10 травня 2018 р.

"Памятаєш, земле, сорок п'ятий"

 У ці травневі дні ми вшановуємо пам'ять жертв Другої світової війни 1939-1945 років в Україні та відзначаємо День Перемоги над нацизмом.      Мільйони людей забрала Друга світова війна. Це важко усвідомити. Смерть однієї людини - це трагедія. А коли мільйони...   З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму 

Публічна бібліотека  для учнів старших класів НВК №2 ліцею інформаційних технологій  було проведено годину подвигу і слави : «Пам'ятаєш, земле, сорок п'ятий"».    

Про бойові дії на території нашого міста та району, та про воїнів, які брали участь у цій страшній війні розповів учасник Другої світової війни, заслужений журналіст України Лінивий Василь Павлович.    

Головне наше завдання – віддати данину шани героям війни і тим, хто захищав Батьківщину десятки років тому, і тим, хто боронить її сьогодні.    Ми висловлюємо подяку людям, які стали на захист країни у різні часи. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. 


Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні.

Немає коментарів:

Дописати коментар