рада, що ви завітали

! Сьогодні

вівторок, 24 травня 2016 р.

"Героїв не забуде поліська земля"

    23 травня 2016 року - відзначаючи Свято Героїв ми вшановуємо всіх  тих відомих і невідомих героїв, що віддали своє життя за Україну, ми  вшановуємо пам'ять і героїв Незалежної України: В'ячеслава Чорновола, Георгія Гонгадзе, Максима Чайку, учасників студентського голодування 1990 року, героїв Небесної Сотні та вояків АТО, які є взірцем служіння українській нації для сучасної молоді.

     "Героїв не забуде поліська земля" - під  такою назвою  була  проведена година історичного краєзнавства у читальному залі  центральної районної бібліотеки.




        










 Короткий екскурс про   патріотів нашого краю, про славних синів Коростишівщини, що присвятили своє життя Україні і загинули заради майбутнього розповів директор народного історичного музею Володимир Миколайович Слівінський. 


     На захід було запрошено учасників  АТО - Кравченка Івана Федоровича, Ігоря Гончарука, та Михайла Деленгівського, які поділилися своїми спогадами про побратимів, та трагічні події в зоні АТО.
   -"Смерть пройшлася Україною і не обминула і наш Поліський   край. За час проведення антитерористичної операції гинуть наші земляки. Це кращі з кращих, це справжній цвіт української нації, кожен  із нас має пам'ятати їх, але мужні герої не вмирають. Кожен із нас має пам'ятати їх і шанувати.
  Працівники бібліотеки, юнаки та дівчата висловили щиру вдячність учасникам АТО за цікаве спілкування, за те, що своїм прикладом виховують у молодого покоління патріотизм й почуття обов'язку. А також вручили їм квіти. 

Немає коментарів:

Дописати коментар