рада, що ви завітали

! Сьогодні

понеділок, 9 лютого 2015 р.

Презентація книги


Села, як люди, мають свою біографію. У кожного вона неповторна. Ми насолоджуємося красою рідної землі, її щедротами, та чи знаємо ми свою історію? Що нам відомо про минуле? Минулої пятниці в селі Шахворостівка було підготовлена та проведена працівниками центральної районної бібліотеки презентацію книги: Шахворостівка та навколишні землі із серії «Історія українського села» авторами якої є Лілія Вікторівна Степурко - вчитель історії та член національної спілки краєзнавців України Олена Вікторівна Тунік ( до речі: кілька років тому вона видала документальну книгу про село Теснівка)

 І ось зусиллями обох талановитих, ініціативних співавторів – пошуковців з’явилася ще одна цінна книжкова новинка в галузі краєзнавства – видання про історію одного з чудових лісових куточків Коростишівського району – села Шахворостівки та навколишніх населених пунктів.

Вагомий внесок у роботі над створенням книги зробила бібліотекар Шептицька Валентина Йосипівна, адже завдяки її наполегливій праці було надано величезний обсяг фотоматеріалів, статей та інших документів, які так чи інакше пов’язані з історією Шахворостівки та навколишніх земель. Дуже приємно, що краєзнавча робота не є марною, що вона потрібна жителям , не залишає їх байдужими і спонукає їх до вивчення рідного краю.
  Книга «Шахворостівка та навколишні землі» гідний подарунок односельчанам. Всіх, хто буде читати цю книгу, наповнить почуття гордості та  любові за рідне село.



Немає коментарів:

Дописати коментар